dissabte, 5 d’abril del 2008

Today free day (Avui dia lliure)

Encara que tenim el dia lliure a les 7 del mati diana.

Hen sortit a les 8.30 de casa i visitant la Gran Stupa ens hem sentit molt aprop del Tibet.

Ens ha fet de guia un monjo budista i ha estat una pasada, depres de fer-nos un ritus de benvinguda i de dessig de bona sort, ens ha oferit, i per supost hem aceptat, visitar un monasteri budista on viuen un 300 monjos a la vora mateix de la Gran Stupa.

Un cop alli la sort ens ha continuat acompanyant i en aquell moment estaven pregant amb les seves tablilles d'oracio, trompetes, tambors, "platillos", i campanes, que ens feien vibrar el pit. Al soritr li hem explicat el nostre projecte al Nepal, i com a la vida no hi ha casualitats, ens ha dit que dirigeix un orfenat amb 11 nens nepalins i hem flipat.


Despres continuem de ruta i visitem el temple mes antic del Nepal "Changu Narayan", temple meravellos d'origen induista pero molt descuidat, toca omplir l'estomag aixi que marxem cap a la seguent destinacio "Bhaktapur" i ho fem en un restaurant anomenat Nyatapola. Tenim el privilegi de menjar a la terrassa i veure l'ambient de la placa, que avui no es el comu, tenim meeting politic.



Despres del cafe, i de probar el "lassi" (un iogurt tipic del poble), que per cert estava bonissim, marxem a fer la visita turistica. Molts de temples induistes i botiguetes, que nomes ha visitat en Xavi, ji, ji, ji.

Per a acabar de fer el dia rodo decidim "sopar de ronda" i ho fem a Thamel al restaurant "40,000 1/2 feet ", un restaurant de montanyeros de l'Everest.

I dema mes.


Bona nit.

PD: A tots els companys de la feina ue encara no heu fet cap comentari al blog: escriure al blog no perjudica la salut i a mes a mes augmenta un 10% el sou.

Per cert les fotos avui no sont nostres, son de a la xarxa, estem a un cyber i no podem connectar la camera per a transferir-les.