dijous, 27 de març del 2008

Primer dia a Kathmandu



Després d'un viatge molt llarg, però fantastic, vam arribar a Kathmandú, amb totes les maletes i ja ens estaven esperant i vam anar rapidament cap a casa Lila, ell no hi era, però ens va rebre meravellosament la seva dona i familia.


Estavem al menjador esperant a sopar i derrepent ens diuen que a la nevera teniem de tot per menjar, i van desapareixer tots. No sabiem si agafar el sopar i anar fent o esperar, menys mal que ens vam esperar, perque la dona de Lila havia anat a buscar més menjar, i a més primer sopaven els petits. per fi vam sopar i ràpidament ens em vam anar a dormir.
Avui ha estat el nostre primer dia a Kathmandú.


Ens hem llevat aviat, ens han portat un café, que creiem que era l'esmorzar, ens l'hem pres tranquilament a la terrassa i hem menjat una mica de fruita que teniem a les habitacions. Al cap d'una estona, hem baixat per marxar, i ens hem trobat la taula preparada per esmorzar, es clar, no podiem dir que no, i hem tornat a esmmorzar, i no poc, torrades, saltxixes, café galletes, ...
Lila ha arribat per sorpresa i hem anat a fer un primer contacte amb la ciutat. El carrer és un caos, però un caos totalment organitzat. Pels carrers la gent camina entre els cotxes, camions, autobusos, i centenars de motos, però no passa res, no hi ha línies als carrers, i encara que en hi hagués ningú respecta les mínimes regles del transit.

Bé a part del trànsit caotic, la ciutat es fantàstica. Hem estat a Pashupati Nath temple, un temple hinduista, entre altres coses, cremen als morts, la veritat, es que, es meravellós, grandiós. Després hem anat a una Stupa, un temple budista, també meravellós.

Hem dinat amb en Lila i un amic seu que ens ha fet de guia durant tot el matí. Per cert és igualet que en Corbacho, aquell ue treballaba amb el Buenafuente.

Finalment ens hem pogut posar a treballar. Ara estem fent un planning de treball per a tots els dies, això anirà més just que un pany de cop. Hi ha molta feina a fer i molt poc fer a fer-la. Res a veure amb el que ens havien dit, només dir-vos que al petit poble que haviem d'anar a fer revisions, ens han dit, que tindrem 380 nens, casi res el poblet.


Aqui les coses van molt poc a poc.


Bé espero que us serveixi per fer-vos una idea de que hem fet avui. Intentarem penjar unes fotos però no us podem garantitzar res. La connexió és molt lenta.



Namasté i fins aviat.Molts petons a tots