dijous, 10 d’abril del 2008

Eleccions, feina i dansa

Avui hem finalitzat la nostra tasca als orfenats , amb nostalgia, pero tambe amb la satisfaccio d’haver complert els nostres objectius.

Avui al Nepal, es dia d’eleccions i tot es paralitzat, no hi ha transports, les botigues estan tancades i almenys on nosaltres ens trobem tot es tranquil.



Hem continuat amb les revisions dels nens, avui ha tocat als nois, l’educacio sanitaria i el show d’en XEIC, avui a mes els ha essenyat uns jocs de magia i tots han flipat.

Els hem donat les joguines, i hem estat jugant amb ells; per cert els fa tanta il.lusio la joguina com la capsa de la joguina. Avui s’han passat tot el dia jugant amb les pilotes i corrent amunt i avall.



Hem revisat la medicacio de la seva farmaciola;seria bo,que d’alguna manera poguessim informar a la gent que envia medicaments a aquests paisos ho fessin amb una nota amb angles de per a que serveixen i les dosis,perque de lo contrari, l’unic que fan es emmagatzemar-los.


Hem detectat alguna patologia mes i hem donat tractament.

Tambe sel’s ha recomanat que donen als nens periodicament ferro i de quina manera ho han de fer i per a que poguessin comencar els hem comprat el ferro per poder administrar-lo a tots els nens.



Per finalitzar hem cantat i ballat una canco tots junts, Espe estem fent famosa internacionalment la teva canco “soc una tassa”, i s’ho han passat super be.


Tambe us volem dir que hem fet moltissimes fotos i ens ha fet gracia l’il.lusio que els fa veures a la camara digital despres de realitzada la foto.



Ara es hora de reflexio electoral per als nepalis i de descans per a nosaltres.


Per cert aquesta nit com tenim temps sopar espanyol estem preparant una truita de patata.



Fins aviat.