dimarts, 8 d’abril del 2008

Embaixadors de l'Ebre

Tot el que ahir ens va semblar una mica hostil avui ha fet un canvi. Els nens ja ens estaven esperant a la porta de l´orfenat i quan ens han vist amb el cotxe ple de bosses amb regals, fruites i altres coses, l´expressiode les seves cares ha estat al.lucinant, quasi podiem entendre el que deien uns als altres en nepali, pilotes!, bicicletes!,...tambe els han encantat els dibuixos dels xiquets de Tortosa i amb molta timidesa ens han regalat uns altres diibuixos que ells ens havien fet.

Acabades les revisions la directora ens ha sorpres amb una cerimonia d´acomiadament amb la imposicio al Xavi d´un gorret nepali i d´una kata (que es una mena de foulard blanc) com a senyal d´agraiment i deseitjant bona sort, i a les noies, amb polseres de vidre i tambe amb una kata. A continuacio ens ha oferit te i pastes i ens ha fet signar al llibre ¨d´honor¨de l´orfenat.

Ens hem acomiadat de l´orfanat amb l´actuacio del magic Xeic.

Com no n´haviem tingut prou hem acudit a la gran estupa per poder trobar-mos amb el lama que vam coneixer la setmana pasada i que te un orfenat. Mentre en Xavi i Susana han entrat en un centre budista i han pogut disfrutar de la musica i el te i pastes que els han oferit els monjos la Sonia i a Xaro s´han dedicat a intentar localitzar el lama per poder anar a fer la revisio als nens que tenien al seu orfenat.

Mentre nosaltres feiem les reisions als nens , en Xavi jugava a handbol amb els nens, als nens d´aquest pais els encanta el handbol.

En acabar tota la feina hem tingut de nou cerimonia d´acomiadament. El lama Sangya ens ha beneit a tots quatre i ens ha imposat altra vegada una kata.

Avui estem mes que protegits i desde aquí del Nepal us enviem les nostres benediccions.

Us recordem que dema i dema passat si no penjem res al blog es degut a que son dies d´eleccions i esta tot paralitzat, comunicacions, telefons..... pero no heu de perdre l´esperanca, aquí tot es posssible.

Bona nit.

PD: No hi ha manera de penjar les fotos, dema seguirem intentant-ho.