diumenge, 13 d’abril del 2008

AIXO ES INCREIBLE!!!!!!

Us volem informar dels preparatius de la megafesta nepali d'inci d'any, jejejejejeje
Estem desde les 4 de la tarde a casa esperant als xiquets de l'orfenat, als veins, als musics i a mig poble que tenia que venir pero, sopresa! igual que a la ventafocs a les 12 de la nit se li va acabar la festa nosaltres ni la comencarem.
Ens han fet sopar a les 7,30 perque tenia que comencar el ball pero nosaltres no veiem ni moviment, ara son les 9,15 i estem els 4 tirats al sofa perque la resta del mon esta dormint, menuda embolada!.
Aqui et diuen blanc i al minut ja es negre no saps com ni perque pero et pega la volta tot el que tenies planejat i no pots dir ni mu.
Hem sortit a fer un vol caminant per veure si es veia ball o es sentia alguna cosa i nomes hem trobat un gos que ens feia de guia.
Menuda marxa que tenen a fi d'any.

CAP D' ANY AL NEPAL

Avui al Nepal es el primer dia de l’any, estan a l’any 2065,podriem pensar que estem al futur pero incongruencies de la vida la realitat ens diu que sembla que estem al passat.

Per fi hem acabat totes les compres dels orfenats avui li ha tocat el torn a My Home: lliteres, filtres d’aigua, matalasos, llencols, coixins, caixes metal.liques per amagar roba que utilitzen en lloc d’armaris.

Hem estat pel petit comerc, es a dir apartats de la zona turistica i com la quantitat del material era molt gran el transport ha quedat a carrec dels botiguers. Ens ha acompanyat la dona del director de l’orfenat que es diu Bala i hem passat un mati prou distret.

Hem fet una parada rapida per mejar i hem retornat a casa per celebrar el nou any, segons ens han dit aquesta nit tindrem ball i de moment ens han fet un ritus hinduista. Goma ens ha ficat una tica molt grossa al front i una polsera de fil groc per a que ens protegeixi tot l’any.

Per cert al ball sembla que vindran tots els nens de l’orfenat de Lila, estem impressionats perque no sabem com cabrem tots a casa. Ja us ho contarem.

PD: ROSA hem gastat totes les barretes d’incens.