divendres, 11 d’abril del 2008

TICA,SARIS I SOPAR NEPALI

No ens coneixereu quant tornem, canviem de plans continuament. Ahir per la nit vam planejar el que teniem que fer avui divendres i aquest mati hem anat fent sobre la “marxa”. Hem comprat una nevera per a un dels orfenats i aprofitnat al costat d’aquesta botiga hem agafat la catifa que teniem pendent en un altre orfenat tot sobre la marxa.

Seguim complint il.lusions, aquestes nostres,voliem contactar amb Toni un catala casat a kathmadu amb una dona nepali que ha fundat el Kumari House. No es ben be un orfenat sino una casa d’acollida on arriben nens a la seva porta de diferents procedencies: orfes, nens amb problemes familiars degut a la falta de feina dels pares i/o l’alcohol. Ens ha donat una visio molt mes amplia del mon rural i de la ciutat de Kathmandu . Te en marxa 12 projectes , sobretot enfocats a les zones rurals. En Xeic li ha ensenyat algun truc de magia al Toni per a que ho pogui fer als nens i ens ha comentat que potser tambe ho utilitzara per fer riure algun funcionari avorrit.

Mentre parlavem amb Toni ha aparegut en Cesar, un amic seu que esta pasant uns dies a Nepal, pero ell treballa a la India i forma part de l’associacio Accio Benarest, que ajuda a curar a la gent del carrer amb necessitat, des d’un petit tall a un gran cremat. I quedem bocabadats amb totes les experiencies, i projectes que ens explica.

Hem portat fruita i dolcos com a tots els orfenats i els hem fet un donatiu.

Aquesta nit ens han convidat Lila i la seva dona Goma que son els propietaris de la casa on vivim a sopar en un restaurant amb dansa nepali inclosa. Hem anat vestits amb un tratje tipic. La Susana , la Sonia i la Xaro amb sari i el Xavi amb pantalo i camisa nepali. Ha estat tota una fita aconseguir col.locar-se el sari. Perque es mes complicat del que sembla,pero finalment ha valgut la pena. El sopar ha estat fantastic i la dans preciosa, potser el sari algun dia ens el tornarem a posar a Tortosa perque ens pugueu veure pero entretant us enviem una foto.

Bona nit.