dimecres, 19 de març del 2008

Un petit projecte, una gran familia

Aquesta nit ens hem reunit tots, Susana, Sonia, Xavi i jo, juntament amb les nostres families per repartir-nos tot el material que ens hem d'enportar a cada una de les nostres maletes. Quin goig feien tots els nostres xiquets, ajundant a repar-tir el papers i el material com uns cooperants més, perquè, de fet, es de les nostres families , de qui hem rebut el recolzament més incondicional.
A la foto del costat els podeu conèixer a tots, encara que falten , Sergi i Helena, els petits de la Susana.
Quan estem tot l'equip junt, és prou difícil de distinguir, qui és pallasso i qui és sanitari, però si que podeu veure que tots compartim un gran somriure,
és la satisfacció d'estar treballant amb il·lusió en aquest projecte, i poder compartir-ho amb tots els que ens coneixeu i ens estimeu, i puc assegurar-vos que us tindrem presents amb nosaltres quan estem al Nepal.
Bona nit Supers
Xaro

2 comentaris:

José Manuel ha dit...

Eiii, pos si que heu tardat poc en posar la foto penjada...L'únic problema és que lo més guapo de la "troupe" (evidentment jo, no cal dir-ho, ja ja ja) casi no es veu. Però no passa res, si us porteu bé igual vos envio una foto meua...firmada i tot!!!
Vinga, que vaigue bé, que me falta ja una mica menos per a quedar-me més calvo que una pilota, en tanta xiqueta que cuidar.

Anònim ha dit...

Hola, sóc Espe:
avui, per fi crec que hem podré posar en contacte amb vosaltres.
com tu bé ja saps,Xaro, fa poquet que faig informàtica i no m'aclareixo.
Us he anat seguint amb els comentaris.
Ja porteu varios dies allí i la vostra feina ja comença a donar molt de sí.
us amino a tirar endavant, sou fantàtic.
Molts de records.
ESPE