dijous, 10 d’abril del 2008

Eleccions, feina i dansa

Avui hem finalitzat la nostra tasca als orfenats , amb nostalgia, pero tambe amb la satisfaccio d’haver complert els nostres objectius.

Avui al Nepal, es dia d’eleccions i tot es paralitzat, no hi ha transports, les botigues estan tancades i almenys on nosaltres ens trobem tot es tranquil.



Hem continuat amb les revisions dels nens, avui ha tocat als nois, l’educacio sanitaria i el show d’en XEIC, avui a mes els ha essenyat uns jocs de magia i tots han flipat.

Els hem donat les joguines, i hem estat jugant amb ells; per cert els fa tanta il.lusio la joguina com la capsa de la joguina. Avui s’han passat tot el dia jugant amb les pilotes i corrent amunt i avall.



Hem revisat la medicacio de la seva farmaciola;seria bo,que d’alguna manera poguessim informar a la gent que envia medicaments a aquests paisos ho fessin amb una nota amb angles de per a que serveixen i les dosis,perque de lo contrari, l’unic que fan es emmagatzemar-los.


Hem detectat alguna patologia mes i hem donat tractament.

Tambe sel’s ha recomanat que donen als nens periodicament ferro i de quina manera ho han de fer i per a que poguessin comencar els hem comprat el ferro per poder administrar-lo a tots els nens.



Per finalitzar hem cantat i ballat una canco tots junts, Espe estem fent famosa internacionalment la teva canco “soc una tassa”, i s’ho han passat super be.


Tambe us volem dir que hem fet moltissimes fotos i ens ha fet gracia l’il.lusio que els fa veures a la camara digital despres de realitzada la foto.



Ara es hora de reflexio electoral per als nepalis i de descans per a nosaltres.


Per cert aquesta nit com tenim temps sopar espanyol estem preparant una truita de patata.



Fins aviat.

10 comentaris:

Unknown ha dit...

Namaste!!!
Bona tarde terraebrencs, com va la truita? Segur que ha de tenir un altre gust quan la menges fora de casa. Suposo que us ha de saber a solidaritat, entrega, sacrifici i amor, molt d'amor que es el que heu posat tots plegats en aquest projecte. Nosaltres des de aquí afegim l'orgull de ser al vostre costat i haver format part de la vostra entrega i generositat.
Amb satisfacció i agraïment per la feina que esteu fent rebeu una abraçada molt gran des de les terres de l'Ebre.

Ali

Tere V. ha dit...

Hola, ja veig que esteu molt bé, si que refleionen els nepalis abans d'anar a votar. Ho he vist a les noticies, les paperetes de votació són com hen dibuixos suposo que perque n'hi ha molts d'analfabets, tambè han dit que es volen carregar al rei ( que valents no ). Xaro fas una careta de cansada fent la truita, o elles son molt morenes o tu molt blanca.
Sónia quin canvi d'imatge tu sempre tant ben conjuntadeta i ara tant cumbaya. Bé Susana no m'ha sorprès però la melena sempre solta. Em fa pensar com ho feu per portar el cabells tant llargs aquí.
Presumides.
Ara rieu més aquí que al CAP i els nens mostren cara de felicitat, la que vosaltres els hi trasmeteu.
Continueu així i fins aviat, us esperem tots al puesto.

Besitos,

Unknown ha dit...

Hola mana te enviat un e-mail ara ja el podras llegir, peruqe la linia del telefon s'ha tallat. Besitos

monicaijordi ha dit...

no se que he fet aixo era pera sonia no se perque surt satse????

Anònim ha dit...

Buenasssssssssss, ja veig que les coses van súper, aquí estem bastant més avorrits però esperem la vostra tornada, y penseu que haureu de fer una sessió clínica o dos o tres per explicar-ho tot amb detalls i anècdotes d'acord? muakis
Elena (alias Mila)

júlia ha dit...

Hola a tots,

Hem estat uns dies sense escriure però us anàvem seguint la pista.

Estem orgullosos de tots vosaltres. Tant, que quan vingui a casa la Xaro, si diu que és ma cosina, directament li preguntin si és la del Nepal i, llavors, segur que li fan la 'ola'.

Si veniu a Sabadell tots quatre, estic convençuda que l'ajuntament en farà un ban per a què tothom en tingui coneixement
... amb el que la 'ola' serà encara més gran

Una besada molt gran
... així us la podreu repartir entre tots quatre

Fins aviat!

... Ah! LA LAURA DIU: que continua 'namorá' ;o)
nooooooooooooooooooooo
... diu ella

yolanda ha dit...

Hola Sònia i a tots. Bé avui penso que ha estat un dels dies que us ho heu passat millor o això sembla, les vostres cares així ho reflexen i com no el vostre vall i inclús el vestuari. Fins ara era sols la Susana però avui Sònia tú i tot vas de Nepalí. La falda és molt xula per cert. Tú Xaro m'has fallat! A veure si abans de finalitzar aquesta aventura ens fas el goig d'integrar-te "indumentariament". Continueu així, que ens feu a tots una enveja sana...! Ànim i records per tots.

Unknown ha dit...

Hola nepalis!!!
Aqui la ripollés i jo esperan que es facin les dos per deixar el cap en bones mans i a bon recaudo. Ja veig que si us deixen una mica més temps aqui, acabaran en dieta mediterrània, dissociada i baixa en greixos, vamos que us repatriaran ràpid.
Ara que ja ''heu acabat'' la feina, feu una mica de turisme que també va bé.
A la foto veig que surt un microones, espero que els fessiu una truita de patata com deu mana, eh! xaro, això va per tú, perquè a mi al cap me les fas descafeinades al microones.
Bé, us esperem , una abraçada ben forta de part de l'UBA MG10

Unknown ha dit...

Namaste xiquet i xiquetes¡¡¡¡¡
Nos encanta como bailais la famosa cancioncita y sobre todo el cambio de look. Creo que teneis que llevar estas falditas y el "casco" Nepali para vuestra llegada a Tortosa y la rueda de prensa subsigueinte.

Estamos orgullosos y muy contentos de vuestra "aventura" y nos sentimos un mucho participes, puesto que la hemos vivido intensamente con vosotros.

Ahora cuando lleguen los niños del cole,Xavi te escribiremos un email, aunque el amigo Luis no se si querra escribir.

Adelante¡¡¡¡ ya falta muy poco. Os esperamos y queremos veros con esta alegría que vemos en las fotos,pues ahora tocará a las familias vuestras disfrutar de ella.

Hasta prontito........un gran besazo a los cuatro,buenos y valientes. Papis

Tere V. ha dit...

Hola,

ja he vist que avui encara no heu penjat res. Si que son seriosos els nepalis en les seves eleccions.

Com estava la truita de patates, segurament que bonissima, ens vau fer enveja i jo tambè en vaig fer una per sopar.

Bé ja queda poc per a que entornessim a veure, tots tenim ganes de que ens expliquesiu totes aquestes vivencies. Crec a que la propera podria ser una expedició del CAP, hi ha molta gent que li agradaria venir, però que fariem amb els clients, pobrets haurien d'anar a visitar-se al Baix Ebre quina pena no pot ser.

Besitos i fins aviat