diumenge, 6 d’abril del 2008

Un regal, un somrriure

Avui, hem dedicat el dia a comprar, amb els diners de les vostres aportacions, i omplir els rebosts dels orfenats i portat joguines per als nens.

Com que una imatge val mes que mil paraules, avui nosaltres, des del Nepal, us enviem les imatges, i vosaltres ja ens enviareu les paraules.





















































9 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona nit!
Veig que el sentit del humor no us fa falta. A Déu gràcies!
M'imagino les cares i les rises que farieu al veure l'hotel.
Xarito, respecte a que aquí la pressa no la coneixent suposo que deus tenir el nervis nerviosos.
Sembla per les fotografies que descarregueu sacs de patates.
També veig l'alegria dels nens al rebre regals.
Fins i tot heu fet uns tocs de pilota.
XARITO; Josep em va trucar l'ùltim dia que vau parlar i m'em va fer cinc cèntims.
Molts de records!

ESPE

José Manuel ha dit...

Vaja, per l'hora que heu penjat el blog, demà a part de les cares de satisfacció en fareu unes de son que te cagues...Us pendran pels reis mags, si és que poden sapiguer qui són, pobres crios. Avui suposo que estareu més contents que menos,perquè estes caretes d'alegría valen més que cap usuari malcarat de la nostra mai ben valorada sanitat pública. Amén.

yolanda ha dit...

Hola a tots, la veritat es que la dita que una imatge val mes que mil paraules es ben certa i vosaltres ho heu demostrat. Per això, i tot i que m'ha costat us envio el meu sincer comentari de la que m'ha agradat mes de cadascú de vosaltres particularment, encara que totes transmeten moltíssim. Començaré per tú Xavi, per mi la mes bonica és la de blanc i negre, és preciosa. Respecte a Xaro hem quedaria la que està amb el fondo blau abraçada a dos nens i de Susana la que riu amb un nen, és molt bonica. I respecte a tú, estimada Sònia la última que estàs amb una nena rient és espectacular. Quan l'he obert se m'ha enclavat la teva mirada, pareixia que m'estessis dient "us trobo a tots a faltar, però estic tant satisfeta de la tasca que faig!!"
Ànim i continueu així. Fins la propera.

Unknown ha dit...

Namaste!!!
Sí, realment val més una imatge que mil paraules. Hem quedo amb els ulls i la mirada de satisfacció de formar part de vosaltres, de ser la vostra amiga i de haver pogut compartir amb vosaltres aquest projecte. Suposo que més que donar avui heu rebut. Heu rebut els somriures del infants, que,com els nostres s'emocionen davant els regals. Aquests somriures han arrivat fins aquí, fins als nostres cors i els dels nostres fills que veuen com n'es de fàcil ser feliç amb tant poc.
Gràcies, gràcies a tots els que han fet possible una nit de reis en ple mes d'Abril. Ja se que això es poca cosa però el que estem sentint amb vosaltres és el millor dels regals.

Una forta abraçada als cuatre.
US ESTIMEM
Ali.

patricia ha dit...

Buenas guapisimos, intento escribiros todos los dias pero nucna acabo de decidirme. Solo quiero deciros que me parece increible todo lo que estais haciendo por esos niños y que es una pasada que les podais estar dando estas oportunidades, teneis que estar super satisfechos a pesar de la tranquilidad de la gente. Y si vosotros no lo estais demasiado por las frustaciones, desde la silla donde me siento cada dia a leer el blog estoy yo con la boca abierta de admiracion. Muchisimos animos y besos. Un super besazo Neta.

Patricia

Tere V. ha dit...

Bon dia a tots, avui és dilluns i sant tornemi, al puesto. He vist la vostra galeria de fotos i es impressionant les cares d'alegria que feu tots, no com les nostres d'avui al CAP en dilluns aguantant a tots els pessats.

Aqui esta Anna Roig i la Presco ara parlen elles.

Anna : Em que us digui que el ioga va de puta mare per a les enyorances, les rentadores per les bugades es compren a Altadill que fa preu de cost.
Besitos a tots.

Rosa : veig que l'enllor, el porteu molt bé. El problema el tindreu a la tornada que tot això ho enllerareu molt més , perquè tothom que va per aquests indrests s'enganxa. Encara que penseu que aquí teniu un munt de revisions per a fer i que us esperen en "candeletes" Ah si podeu fitxar algun metge, porteu-lo. L'Ivan ha desertat!!!! Besets "Maries Tereses de Calcutta"

Holas, recordeu de portar-me una novieta, però negreta no jajaja, espero que esteu molt be petonets joan.

Aqui està jesús fent fotocopies i diu que mitja Tortosa li pregunta com esteu , records d'aquesta mitja Tortosa i d´'ell, que està molt enfadat perque l'Espanyol perd, i el Barça també anem fatal.

Diu que Jesus que li digue Sonia que la festa de la inaguració de la `penya va ser tot un exit.

Bueno ara anem a treballar que sinó el Ciurana ens fotra al carrer.

Besitos,

Anònim ha dit...

SALUTacions i més SALUTacions.
Sou els verdaders "REIS MAGS D'ORIENT".
Au.

Unknown ha dit...

Hola a tots!!! Realment una imatge val més que mil paraules. Avui m'he emocionat una mica, si es pot, en veure les fotos. Tots pensem que coneixem la felicitat, però aquesta petita mostra gràfica, això si que és felicitat. La cara d'aquests nens, les mirades, els seus somriures i per descontat els vostres, m'han fet adonar que tinc una gran sort de compartit moltes hores amb gent com vatros, amb un cor tant gran, amb tant d'amor per compartit i tanta alegria per repartir.
Sou els millors!!!
I ara que ja us he pujat una mica l'ego ,a tornar-hi que nomès queden dos setmanes i amb aquestes imatges segur que us passaran volant.
Una abraçada ben forta i seguiu així.
Ah! quan júlia vegi les fotos segur que us voldrà preguntar alguna cosa.

Anònim ha dit...

Hola a tots, però especialment a Sonia. Quina passada de experiència i quina expressió en les vostres cares. D'esde aquí es molt espectacular tot. Sonia estic super contenta de la teva actitud i de la teva fortalessa. Se que es no es fàcil, Enhorabona Bonica!!! Nepal, Tibet, monjos, campanes, quina passada... quina envejeta. Bueno, 1000 besitos y una abraçada d'estes fortes de veritat. apa a10