dijous, 27 de març del 2008

Primer dia a Kathmandu



Després d'un viatge molt llarg, però fantastic, vam arribar a Kathmandú, amb totes les maletes i ja ens estaven esperant i vam anar rapidament cap a casa Lila, ell no hi era, però ens va rebre meravellosament la seva dona i familia.


Estavem al menjador esperant a sopar i derrepent ens diuen que a la nevera teniem de tot per menjar, i van desapareixer tots. No sabiem si agafar el sopar i anar fent o esperar, menys mal que ens vam esperar, perque la dona de Lila havia anat a buscar més menjar, i a més primer sopaven els petits. per fi vam sopar i ràpidament ens em vam anar a dormir.
Avui ha estat el nostre primer dia a Kathmandú.


Ens hem llevat aviat, ens han portat un café, que creiem que era l'esmorzar, ens l'hem pres tranquilament a la terrassa i hem menjat una mica de fruita que teniem a les habitacions. Al cap d'una estona, hem baixat per marxar, i ens hem trobat la taula preparada per esmorzar, es clar, no podiem dir que no, i hem tornat a esmmorzar, i no poc, torrades, saltxixes, café galletes, ...
Lila ha arribat per sorpresa i hem anat a fer un primer contacte amb la ciutat. El carrer és un caos, però un caos totalment organitzat. Pels carrers la gent camina entre els cotxes, camions, autobusos, i centenars de motos, però no passa res, no hi ha línies als carrers, i encara que en hi hagués ningú respecta les mínimes regles del transit.

Bé a part del trànsit caotic, la ciutat es fantàstica. Hem estat a Pashupati Nath temple, un temple hinduista, entre altres coses, cremen als morts, la veritat, es que, es meravellós, grandiós. Després hem anat a una Stupa, un temple budista, també meravellós.

Hem dinat amb en Lila i un amic seu que ens ha fet de guia durant tot el matí. Per cert és igualet que en Corbacho, aquell ue treballaba amb el Buenafuente.

Finalment ens hem pogut posar a treballar. Ara estem fent un planning de treball per a tots els dies, això anirà més just que un pany de cop. Hi ha molta feina a fer i molt poc fer a fer-la. Res a veure amb el que ens havien dit, només dir-vos que al petit poble que haviem d'anar a fer revisions, ens han dit, que tindrem 380 nens, casi res el poblet.


Aqui les coses van molt poc a poc.


Bé espero que us serveixi per fer-vos una idea de que hem fet avui. Intentarem penjar unes fotos però no us podem garantitzar res. La connexió és molt lenta.



Namasté i fins aviat.Molts petons a tots

11 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola Javier: reveu tot lo nostre cariño i soport.Estem en espirit al Nepal i pendents de les vostres noticies. Suposo que sera un choc tremendo tot aixo, pero os donara pau i satisfaccio personal. T'estimemt. Papis

mar ha dit...

HOLA SUPERS:Com a començat aquesta gran aventura?
Des d'aquí us estem seguint dia i nit.
Desitgem que poguesiu aprofitar i disfrutar al maxim aquesta gran aventura tan bonica.

Besitos,a tots i especialment al nostre maravellòs pare Xavi que tenim,que no el te qui vol.
Namaste!!!

maria ha dit...

Namastéééééééééééééééééééééééééééééé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Per aquí va tot molt bé, l’Albert com sempre amb la rutina, el Miquelet... aiiiiiiiiii a la seva que si no? El piru encara que no ho sembli a mi em dona la sensació que s’enllora una mica ja que duran el migdia a estat mirant el bloc, i jo també ja ,ma comença a venir l’enllorament, quan arribem anem tots corrents a veure si heu escrit alguna cosa, i així cada dia. Bé besets a tots i sobretot coneixement (que suposo que el teniu tot ja que no heu gastat res) jejejeje.
Era una broma, bé ara ja m’acomiado en nom de tots que si no us muntaré un testament i no hi haurà ningú que el miri un petó a tots i asta d’aquí uns dies.

maria ha dit...

A!!!!!!
Per cert a veure si dediqueu alguna cosa a la família PIÑOL BAUTISTA que us segueix a totes hores. Mare un besito molt gran de tots, i sobretot de Maria la queen que estimes més que ha ningú, tat que si? (és broma) corregeixo i un besito molt molt gran, tant gran que no es pot dibuixar ni escriure, de la teua queen que estimes igual que als ALTRES i que cada nit abans de anar a dormir es posa la teva cançoneta.

Anònim ha dit...

Contents i contentes de que tot vagi bé.
SALUTacions de tota la família, Olga, Cora, Adrià i jo.
Xaro, ja cuidaré (dins de les meves possibilitats) dels teus "pimpollos", bé dels petits, el gran "Josepet", ja farà....
Au.

José Manuel ha dit...

A treballar, galifardeus! que encara us haureu de sentir que heu anat de vacances

Ximo i Maria José ha dit...

Hola campions!!!! com anem? per aquí incansables esperant noticies vostres, ens encanta llegir i veure les fotos i missatges que aneu penjant, potser serà enveja? comença a donar la sensació que nosaltres també estem immersors en aquesta aventura que ha de ser impressionant. Bé no us volem fer perdre el temps i a treballar que no esteu de vacances,vale? una abraçada a tots i fins aviat....

júlia ha dit...

Jo i les màquines no som gaire compatibles.

Provo d'enviar missatges i no surten, suposo que hi ha alguna cosa que no faig bé.

Aquesta tarde picaré a Maria la queen perquè m'ho expliqui.

Tota la Sabadell family i també la del barri marítim saben que esteu bé i que ja heu arribat. Conxita està bé.

Una besada molt forta per a tots.

També per a la bruixa de ma cosina.


Ei Xaro! quan tornis, tastaràs una melmelada de taronges del costat de casa que, diuen, m'ha sortit molt bona
... són taronges de Sabadell, amb pinyol, però no de Piñol

Unknown ha dit...

Hola xiques!! aqui desde cap temple.com la transmissió és una mica dificil. Noticies d'última hora necessitem uns canvis de guàrdia mireu si el proper dilluns i el diumenge dia 6 us van bé. Ja ens direu alguna cosa.
Els dimecres s'ha instaurat dia de lleure del cap temple, de moment i fins nou avís estem fent festa tots.
Aqui diu la Cris que pediatria va '' viento en popa'' la gent diu: ja vindrem quan tornen del Nepal. Bé esperem que esteu bé i que treballeu una mica, us perdonem les primeres 24 hores de ''toma de contacto'', però a la feina. Una abraçada ben forta i encara que no estigue ''Chicho terremoto'' les coses igual funcionem i tbé. riem a les guàrdies, encara que una mica menys.
Besitos!!!!
Mila, Cris , Sonia i Alejandra.

Trini ha dit...

Hola a tots
Quina enveija que hem feu. Puc sentir les olors desde aqui.
Nomes volia saludar-vos i dir-vos que estare pendent de vosaltres.
Anims i molta sort amb la feina...
Un petonas ben fort
Om shanti

Unknown ha dit...

hola nois, com la conversa telefonica no ens ha funcionat gaire bé i per fi hem aconseguit descobrir com va això d'enviar miss al blog. US FELICITEM PER LA VOSTRA FEINA. ES SUPER EMOCIONANT VEURE ALTRE COP LES ACRES DE NENS I NENS QUE TANTS COPS HEM TINGUT AL BRAÇ.

AQUESTA NIT A LES 10 HORES NEPALIS US TRUCAREM PER PODER XERRAR UNA ESTONA.
MENOS MAL QUE PER FI EL LILA US HA DEIXAT RESPIRAR UNA ESTONETA SOLS.

MOLTS PETONS DE PART DE JUAME, ANGELS I MIQUEL I TAMBÉ MEUS
IOLANDA