diumenge, 13 d’abril del 2008

CAP D' ANY AL NEPAL

Avui al Nepal es el primer dia de l’any, estan a l’any 2065,podriem pensar que estem al futur pero incongruencies de la vida la realitat ens diu que sembla que estem al passat.

Per fi hem acabat totes les compres dels orfenats avui li ha tocat el torn a My Home: lliteres, filtres d’aigua, matalasos, llencols, coixins, caixes metal.liques per amagar roba que utilitzen en lloc d’armaris.

Hem estat pel petit comerc, es a dir apartats de la zona turistica i com la quantitat del material era molt gran el transport ha quedat a carrec dels botiguers. Ens ha acompanyat la dona del director de l’orfenat que es diu Bala i hem passat un mati prou distret.

Hem fet una parada rapida per mejar i hem retornat a casa per celebrar el nou any, segons ens han dit aquesta nit tindrem ball i de moment ens han fet un ritus hinduista. Goma ens ha ficat una tica molt grossa al front i una polsera de fil groc per a que ens protegeixi tot l’any.

Per cert al ball sembla que vindran tots els nens de l’orfenat de Lila, estem impressionats perque no sabem com cabrem tots a casa. Ja us ho contarem.

PD: ROSA hem gastat totes les barretes d’incens.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Em teniu bocabadada amb totes les coses que feu. Però ja tinc ganes de que sigueu aquí, a vosaltres segur que us ha semblat curt però aquí s'ha fet llarguet, Xariniiiiiiiiii ja et necessito al meu costadet, bueno tenia ganes de dir això, no es que als altres us tingui oblidats però la Xari ( es la meva Xari) jejeje.
A veure si demà podem tenir fotos de la festa de Cap D'any vostra.
Una forta abraçada
Elena (alias Mila)

José Manuel ha dit...

Hey, se nota que esta nit teniu festa grossa, que heu penjat lo blog pronte i sense fotos, tios...a hores d'ara vos suposo de ple preparatiu de la festassa, vinga, a disfrutar, campeons.

Tere V. ha dit...

Que guay aquest any celebrereu dos caps d'any, sereu un any més velles, passeu bé perquè al 2065 occidenatal no crec que per més que avanci la medicina i esteu.Posseus ben guapes, i disfruteu de la nit.

Aqui diumengue, dinar en familia, fills, avis i demés. Tot el matí cuinat.

Be ara segur que pronte ja ens veurem.

Fins aviat

Anònim ha dit...

HOLA SONIA,
AVUI HE PORTAT AL IAIOS A CASA PER A ENSENYAR-LOS EL BLOG, HAN DINAT A CASA ELS MEUS PARES I HARÀ ELS PORTAREM NATROS A CASA D'ELLS, ESTAN ELS DOS ALUCINATS, BÉ ARA ET VOL DIR ALGUNA COSA EL IAIO,

IAIO: SÒNIA, SÓC EL IAIO ACOMPANYAT DE LA IAIA, ESTAMOS EN CASA DE ANA QUE HEMOS COMIDO EN CASA DE TU TIA ROSA, HEMOS PASADO UN DIA MUY BUENO Y ANA MARI HA QUERIDO TRAERNOS A SU CASA PARA QUE TE VEAMOS LO QUE ESTAS HACIENDO HOY, NOS HEMOS QUEDADO MUY SORPRENDIDOS PORQUE ESTO NO LO HABIAMOS VISTO NUNCA Y ESTAMOS MUY CONTENTOS DE HABERTE VISTO Y VER LO BIEN QUE OS PORTAIS TODOS JUNTOS EN BUENA ARMONIA.
OS DESEAMOS UN PRONTO REGRESO CON MUCHA SUERTE Y QUE DIOS OS BENDIGA, POR LA OBRA HUMANITARIA QUE ESTAIS HACIENDO.
HASTA PRONTO DE TUS ABUELOS.

BÉ SÒNIA HEM DESPEDEIXO FINS UN ALTRE RATET,
PETONS PER ALS QUATRE.