diumenge, 13 d’abril del 2008

AIXO ES INCREIBLE!!!!!!

Us volem informar dels preparatius de la megafesta nepali d'inci d'any, jejejejejeje
Estem desde les 4 de la tarde a casa esperant als xiquets de l'orfenat, als veins, als musics i a mig poble que tenia que venir pero, sopresa! igual que a la ventafocs a les 12 de la nit se li va acabar la festa nosaltres ni la comencarem.
Ens han fet sopar a les 7,30 perque tenia que comencar el ball pero nosaltres no veiem ni moviment, ara son les 9,15 i estem els 4 tirats al sofa perque la resta del mon esta dormint, menuda embolada!.
Aqui et diuen blanc i al minut ja es negre no saps com ni perque pero et pega la volta tot el que tenies planejat i no pots dir ni mu.
Hem sortit a fer un vol caminant per veure si es veia ball o es sentia alguna cosa i nomes hem trobat un gos que ens feia de guia.
Menuda marxa que tenen a fi d'any.

11 comentaris:

José Manuel ha dit...

Desde luego, este personal és la ottia, no cal ni dir-ho. ÇEn fin...

yolanda ha dit...

Sonieta, per fi ens acavem de parlar fa un momentet!! Ja tocava. Bueno deprés he estat mirant el bloc d'ahir i el d'avui per què no vaig poder i hem pensava que al d'avui sortirien les gran fotos de la festa i tal, i vaja poalada d'aigua no? Bueno, tranquil·la que quan tornis aquí ja ho celebrarem natros, per això no et cal patir. Vinga una forta abraçada i molts de bessitos. Records també a la resta de la "Trup", i si voleu ho celebrem tots junts eh!! Adéu.

Tere V. ha dit...

Quines coses més estranyes que fan aquesta gent, feu vatros la festa si us fa ilu.

Adeu i Bona nit

Unknown ha dit...

HOLA A TOTA L'EXPEDICIÓ, VULL INTERVENIR, AMB TOT EL MEU CARINYO I RESPECTE POR TOTS, PER QUE ARA ES L'HORA DE FER LA TORNADA I ANAR PAINT TOTES LES VOSTRES VIVENCIES, NEPAL ES DINTRE VOSTRE, EMPORTEUS EL MÉS BO, LA SENZILLESA DE LA GENT, L'AMOR I LA SEVA FELICITAT, ENPORTEUS UNA MOTXILLA BEN PLENA DE TOT AIXÓ. UNA FORTA ABRAÇADA.

XAVI I IMMA

Unknown ha dit...

Hola xiques!!! No m'enyoraveu, ahir no vaig poder mirar el blog i avui diumenge al Cap a suplir a les nepalis, és broma avui em tocava.
Com he rigut al llegir el blog d'avui, en la marxa que porteu totes tres que us apunteu a un bombardeo i us han deixat en un pam de nassos. No em sembla bé però haguès pagat per veure-us la cara, segurament era perquè no havieu portat vestimenta de gal.la i no sabien com dir-vos que havieu d'anar d'etiqueta, je,je.
Aqui no hem canviat d'any, així que no espereu que hagin passat els reis ara quan torneu, era un petit aclariment per lo del jet-lag.
Aqui en la bardaji, que tampoc ha canviat d'any ni de costums, segueix fent 48 hores de guàrdia. Em diu que ahir ja us va escriure, estava al mateix lloc que ara. Diu que l'enveja encara ''la corroe'' i més mirant cada dia el blog.
Ana la zeladora també us envia records.
Bé, ja ens parlarem. Sé que arribeu dijous però no sé quan sortiu ni quan serà l'últim dia que podrem escriure-us.
Una abraçada desde la guàrdia del Temple.

José Manuel ha dit...

Per cert, la foto de les monges no es pot augmentar...ho he postejat abans però per si de cas us ho torno a comentar per si es pot solucionar.

Anònim ha dit...

SALUTacions meues i dels de casa.
Xaro, no sé si tindràs temps per contar-nos tot el que has vist i passa pel teu cap.
Pel meu (cap) només llegint el blog passen moltes coses.
Ens veurem aviat.
Au

Unknown ha dit...

Namaste!

Bona nit ebrencs. Encara que us hagueu quedat sense festa la heu de tenir a dintre del vostre cor . L'heu de tenir ple de meravelloses i enternidores experiències que esperem coneixer. Nosaltres aqui ja estem vivint amb impaciència les hores que queden per a poder-vos donar les gràcies per tot amb una forta abraçada.
nim que això s'acaba.
Gràcies per tot. Us estimem.
Ali.

Anònim ha dit...

QUINA PUTADA!
TENIEU L'OPORTUNITAT D'ANAR AL FUTUR(ANY 2065) I LA MÀQUINA DEL TEMPS S'HA TRENCAT.
BUSQUEU RÀPIDAMENT ALGÚN MECÀNIC PERQUÈ DIMARTS HEU D'ESTAR AL PRAT, I LA MÀQUINA DEL TEMPS US HA DE TRANSPORTAR FINS EL 2008.
AQUÍ TOT CONTINUA IGUAL, ESTRÉS, ESTRÉS I MÉS ESTRÉS, SEMPRE CORRENT, APROFITEU EL QUE US QUEDA I PORTEU EN AQUESTES MALETES UNA MICA DE TRANQUILITAT DE LA QUE RESPIREN ELS NEPALINS I MOLTES HISTÒRIES PER CONTAR-MOS A TOTS NOSALTRES.
UNA ABRAÇADA BEN FORTA PER TOTS I TRANQUILS, QUE EL 2065 SEGURAMENT NO EL CELEBRAREM, PERÒ EL 2009 ESPEREM QUE SI.

ANA M.

Unknown ha dit...

Namaste¡¡¡¡¡
Compuestos y sin novio eh.... Vaya marranada yo que quería saber como eran los bailes para montar una fietecita para vuestra llegada, nos conformaremos con "el ball de la taceta, la cullerata etc.etc..........Los niños y yo lo cantamos casi todos los días.

Me vuelvo a repetrir, pero traernos a nosotros y conservar tambien vosotros para siempre, esta sensaciòn de haber estado haciendo una cosa buena esta alegrìa y paz, que no la tiren atras todo lo cotidianos del día a día que vais a reencontrar.

Como escribo a primera hora de la mañana (para ver si habían entredo las fotos, y no), que tengais una despedida mus especial, alegre a agradecida de estos Nepalis que tanto os han impactado. Que sus bendiciones os acompañen siempre, para que uns vez en casa nos ayuden a todos.

Uf¡¡¡¡¡ que seria y trancendente. Pero creo que esta experiencia os va a marcar y acompañar siempre.

Xavi hasta prontito...... Y Preciosas lo mismo. Un fuerte beso Papis.

nuriab ha dit...

Hola sóc Rossina i estic a despatx de Núria que estava mirant les vostres fotos, i la veritat es que feu molt de goig i en alguna he vist la cara de Xaro amb molt de perill (sembla que se'n vol emportar un parell cap casa.
Us trobem a faltar i tinc ganes de que ens expliqueu en viu les vostres sensacions.
sembla que aquest fi d'any ha estat una mica fryki, pero sempre és un dia especial i més si és d'aqui 60 anys.
Petons des del passat Rossina

Continuo yo.
Para que vayais situandoos en vuestro pasado y futuro próximo, la empresa que nos alimenta (ICS) celebra las bodas de plata y hace un concurso de fotografia relacionado con el ICS y sus profesionales. Así que ya sabeis, id pensando qué fotografias podriais enviar. Quizás estaría bien alguna en la que esteis haciendo algo (¿?)con el pijama del ICS (el de trabajar, por supuesto).
Por aquí, nada más, con muchas ganas de oir vuestras experiencias en vivo y en directo y de veros quitar piojos en la consulta. las cucarachas ¿también las matais vosostras? Podriamos cambiar el circuito de notificación de plagas ¿para qué pagar a otras empresas teniéndoos a vosotras?
Buen viaje y ánimo que en casa os esperan.

Nuria