dilluns, 14 d’abril del 2008

GRACIES

Avui es el nostre ultim dia a Kathmandu amb aquest projecte.

Hem estat al temple dels monos , es una muntanya plena d’estupes budistes des d’on es veu tota la ciutat.

Aquesta tarde ens han fet la festa que ahir no vam tenir, amb entrega de Kata, placa d’agraiment, i discurs de comiat.

Despres els nens ens han cantat i ballat i al final hem acabat ballant tots quatre amb ells fins a ultima hora de la tarde que la pluja ens ha fet plegar.

En finalitzar hem acabat de preparar les maletes, una dutxa, sopar i escriure el blog.
Ara mateix estem reventats pero encara ens queden forces per a donar molts d’agraiments:
En primer lloc, l’agraiment mes gran a les nostres families per totes les mancances que els ha suposat tenir-mos lluny d’ells pero que sabem que ho han portat forca be amb tot el seu amor.
En segon lloc a tota la gent que ens ha seguit pel blog i especialment als que han anat fent comentaris ja que gracies a ells ens hem sentit mes prop de la nostra terra i dels nostres.
Tambe volem agrair a totes els que han col.laborat economicament ja que sense ells no hagues estat possible gran part del projecte.

Tambe volem dedicar un agraiment a Lila i la seva familia que ens han acollit a casa seva com a part de la mateixa.

A tota la gent del Nepal que ha col.laborat amb nosaltres i esperant no haver-mos deixat a ningu nomes ens queda dir MOLTES GRACIES I NAMASTE.

12 comentaris:

Unknown ha dit...

Namaste!!!
FELICITATS, MOLTES FELICITATS ALS QUATRE. Després d'aquesta aventura som uns altres. Hem sentit coses que mai haviem sentit i estem orgullosos de la feina que heu fet. Des de aquí també vull agrair a tots els que ens han donat suport i ajuda. Sobre tot als iaios, padrins, amics, veins i sobre tot fills perquè ens ho han posat molt fàcil i han fet que aquest sommi es convertis en realitat. Gràcies al blog tots hem estat al vostre costat i hem col.laborat encara que fos de pensament. Es hem de felicitar perque encara que sembli poc segur que per a aquells nens ha estat molt bo. Això no s'acaba amb el vostre retorn demà. He de continuar. Ja parlarem plegats de com podem continuar donant suport a qui més ho necesita. Bon viatge de tornada CAMPIONS.
Us esperem. Fins demà

Ali, Mar i Lluis.

José Manuel ha dit...

Hola expedicionaris.Bé, los que mos hem quedat aquí perquè poc podiem fer en una expedició com la vostra apart de fer-mos càrrec dels nostres fills per a què els quatre puguésseu fer realitat esta faenada estem més que contents de vere-vos ja casi al nostre costat, però encara més de vere que ha cundit la vostra desinteressada faena i ajuda a tots estos desemparats. Domés queda dir-vos que bon viatge i demà mos verem les cares. Gràcies.

Unknown ha dit...

Namaste¡¡¡¡¡¡¡
Veo que este saludo solo es cosa de nuestra familia.
Se me hace raro escribir por ultinma vez, y tambien me hara
falta,estar esperando que se haga la hora para ir al ordenador a leer el blog.

Ya Ali ha dicho gran parte de lo que pensamos, solo desearos que nos on vayais con demasiada nostalgia y tristeza.

Estamos todos esperandoos, deseando daros un abrazo y que nos los conteis todo.

Esta noche si podemos decir.......Hasta Mañana.........
Un beso muy fuerte y que tengais un viaje esupendo. Por cierto no vayaisperder ningguna malete je je je¡¡¡¡¡¡¡¡

Tere V. ha dit...

Ja esteu quasi en un peu a Catalunya, les maletes plenes de records i anyorança, però segur que en moltes ganes de veure a les vostres families i amics.
Ho he fet molt bé la puntuació de DPO seria un 100.

Prompte tornareu al CAP i tots tenim moltes ganes donar-vos una abraçada, segur que el dilluns no parereu d'explicar-nos coses, us hagues que tingut de tancar les agendes ( i reprogramar jj) i estar tot el matí explicant les experiències que heu viscut.
Bon viatge i fins aviat.
Salut,

maria ha dit...

namastééééééééeéééééééééeééé
des de aquí Tortosa alguns ja tenim ganes de abraçar-vos, besar-vos, i enganxar-se com unes paparetes i no deixar-vos anar a cap lloc, jejejejeje
estem impacient per a que arribi el gran dia de tornar-vos a veure,(alguna que altra llagrimeta traurem) però és lo que sen diu emoció, emoció de veure els nostres valent que san encaminat cap a un camí sense saber el que hi hauria darrere i que ho han superat amb gran valentia i coratge. Bé ja no tenim re més a dir-vos a part de una abraçada ben gran per a totes i tots. I un petonet a la nostra mare que la deixarem el la cara plena de petons quan la tornem a veure, bé ara ja si que no tenim res més a dir a part de NAMASTÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ, i asta d’aquí unes quantes hores que poden ser 28, 30, 36, etc. un peto ben fort des de Tortosa que ja està desitjant que arribeu.

Anònim ha dit...

HOLA A TOTS QUATRE, AIXÒ JA ARRIVA A LA FI, TROBARÉ A FALTAR CONECTAR-ME AL BLOG A VEURE COM ESTEU, ENCARA QUE SEGURAMENT EL MEU HOME ESTARÀ MOLT CONTENT.
LA LAIA DIU: HOLA SÒNIA, TINC GANES DE VEURE'T I L'ARIADNA DIU QUE TE CANTARÀ LA CANÇO DE "PIPI CALZASLARGAS"
BÉ DESPRÉS D'AQUESTA INTERRUPCIÓ FELICITAR-VOS UN ALTRE COP A TOTS QUATRE PER AQUEST BLOG I PER AQUESTA OBRA HUMANITARIA QUE HEU PORTAT A TERME.
BON VIATGE I FINS MOLT MOLT AVIAT.

SÒNIA QUAN ET DESPERTES EL DIMECRES O HEM TRUQUES, O SI PASSES PEL JUTJAT ANEM A FER UN CAFÉ I AIXÍ ET DONARÉ UN PETÓ BEN FORT.
ADÉU.

ANA M.

Ximo i Maria José ha dit...

Bé, aquesta ja és l’ultima vegada que escrivim al blog. Estem contents, ja que torneu a casa, i ens encantarà que personalment ens expliquéssiu l’experiència que heu viscut aquestes setmanes, encara que a partir d’ara trobarem a faltar les aventures que cada dia seguíem amb molt d’interès per poder conèixer les costums i la forma de viure d’aquesta gent que tanta falta necessitant l’ajuda de gent tant fantàstica com vosaltres.
Us desitgem que tinguéssiu un bon viatge de tornada. Fins molt aviat una forta abraçada a tots

rosaripolles ha dit...

que guaiiii!!
el cap d'any nepalí!!!...com ballaríem ,i fariem festa... si a les dotze ja dormien, aixó no es per natros es agrada sortir una ratet ! veritat??, ja ens vengarem i anirem a ballar aquí!! m'he enterat de tot el blog del cap de setmana ara ja que no m'he pogut conectar fins avui..en aquestes últimes fotos esteu tots radiants de felicitat!!!ara ja sóc egoïsta i tinc ganes d veureus en persona i que contésseu anècdotes " en vivo i directo"com dirien ..
M'alegro que haguessiu pogut tenir prou inciens per acompanyar-vos ..NAMASTE !!
besitos rosa ripo

juanjo ha dit...

HOLA XARO I COMPANYIA:
GRACIES PER AQUESTES SETMANES QUE ENS HEU FET PASSAR, VEIEN DE PRIMERA MÀ, AMB LES VOSTRES FOTOS I CONTALLES, COM REALMENT HI HA MOLTES MANCACES AL MON I ENS HEU FET DONAR CONTE QUE NO ES ALGO QUE EN DIUEN SINO QUE HI MOLTA GENT QUE REALMENT NECESSITA AJUDA I VOSALTRES HEU SIGUT VALENTS I HEU SACRIFICAT MOLT, PER FER UNA GRAN LABOR HUMANITARIA, QUE ENS HA FET MOLT QUE PENSAR D'ARA ENDAVANT.
GRACIES PER LES VIVENCIES VISCUDES I QUE AQUEST VIATGE EL PORTEU SEMPRE PRESENT !
UN ALTRE COP GRACIEEEES PER LA FEINA FETA

DESDE LA LLOMA

CINTA, ALBA, JUANJO I MONTSE

Anònim ha dit...

Sóc Yolanda però no hi ha manera d'enviar-vos el comentari des del meu nom així que ja cansada de tants que n'he escrit sense bon resultat només dir-vos que GRÀCIES a vatros per tot el que heu fet.
Ja hem val fer el meu últim comentari des de l'anonimat, però xiquets que hi farem, això es la tecnologia!

Anònim ha dit...

Molt bona tornada. Deixeu una abraçada ben forta de part nostra i reveu-la en la distància (encara que per poc temps) tots quatre.
Petonets de l'hort.

Anònim ha dit...

Por Favor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! podeis ponerlo en español, me encantaría leeros.

Un saludo y moltes gracies por vuestro trabajo.

Jose